Sobota 21. 2. 2009, 17:24:59
Ve dnech 14.2 a 15.2 byl vyměněn komplet hardware serveru IGLU.CZ a proveden upgrade PHP na verzi 5.2.8. Omlouváme se za výpadky související s přesunem webhostingového systému.
Sobota 15. 11. 2008, 7:07:32
Upgrade PHP na verzi 5.2.6
Pátek 3. 11. 2006, 20:12:53
V patek dne 27.10. došlo k výpadku našich služeb z důvodu spálení zdroje. Omlouváme se všem našim uživatelům.
Sobota 5. 8. 2006, 20:49:26
Dnes v době od 5 hod ráno do 18:10 došlo k výpadku serveru z důvodu chyby HW. Ta si bohužel vyžádala jeho výměnu a proto se oprava protáhla na neobvykle dlouhou dobu. Omlouváme se za vzniklé problémy.
Středa 10. 5. 2006, 15:25:17
Omlouváme se za dnešní výpadek sytému (zpomalení hlavního serveru v nočních hodinách, totální výpadek v 7:00, zprovozněno opět v 15:00). Na vině je porouchaný řadič diskového pole a následné chyby na discích. Všechna data by měla být zachráněna. Pokud však zjistíte špatné nebo chybějící soubory na svém účtu, nebo narazíte na chybu v databázi, kontaktujte nas prosím na emailu support@iglu.cz. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
|
| Autor: rcph |
Úterý 7. 9. 2010, 22:09:01 |
| ...klasika na tomto serveru, potřebuju zprovoznit doménu... nikdo z adminů nereaguje a nevím kdy je možno s něčím počítat... hostuju tady asi deset účtů, ale už delší dobu uvažuju že to přesunu jinam, kde to funguje a administrace funguje... bohužel... |
| Autor: sahib uživatel |
Středa 30. 6. 2010, 11:58:47 |
Cus Zeli, na 90% se resi problem s tim, ze nekdo pomoci iglu.cz rozesila tuny spamu. Bloknuti vsech mailovych funkci bylo asi nejrychlejsi prozatimni reseni. Zajimavy je, ze mne odesilani funguje.
Adminovi: posilal jsem mail na support ohledne faktury za domenu, zatim mi neprisla odpoved, doufam ze o domenu neprijdu. Diky. |
| Autor: sahib uživatel |
Středa 30. 6. 2010, 11:52:11 |
Cus Zeli, na 90% se resi problem s tim, ze nekdo pomoci iglu.cz rozesila tuny spamu. Bloknuti vsech mailovych funkci bylo asi nejrychlejsi prozatimni reseni. Zajimavy je, ze mne odesilani funguje.
Adminovi: posilal jsem mail na support ohledne faktury za domenu, zatim mi neprisla odpoved, doufam ze o domenu neprijdu. Diky. |
| Autor: stav uživatel |
Pondělí 28. 6. 2010, 14:20:12 |
Proc nesmim pouzivat mailovaci funkci? Spamy jsem nikdy neposilal.
Warning: iglu_mail() php function not allowed from this webhosting account in * on line 201 |
| Autor: <script>document.write('ahoj');</script> |
Středa 9. 12. 2009, 16:05:35 |
| <script>document.write('ahoj');</script> |
| Autor: Alex Tanner |
Pondělí 16. 11. 2009, 12:06:58 |
Hi, spam received as below. Do not want.
Received: by 10.103.167.9 with SMTP id u9cs51770muo; Sat, 14 Nov 2009 00:51:17 -0800 (PST) Received: by 10.204.32.201 with SMTP id e9mr2933596bkd.122.1258188675305; Sat, 14 Nov 2009 00:51:15 -0800 (PST) Return-Path: <albertchiu2@sify.com> Received: from iglu.cz (chromec.casablanca.cz [81.0.254.56]) by mx.google.com with ESMTP id 26si12213147fxm.39.2009.11.14.00.51.12; Sat, 14 Nov 2009 00:51:15 -0800 (PST) Received-SPF: neutral (google.com: 81.0.254.56 is neither permitted nor denied by domain of albertchiu2@sify.com) client-ip=81.0.254.56; Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 81.0.254.56 is neither permitted nor denied by domain of albertchiu2@sify.com) smtp.mail=albertchiu2@sify.com Received: from iglu.cz (localhost [127.0.0.1]) by iglu.cz (Postfix) with ESMTP id 236C8713F722; Sat, 14 Nov 2009 06:58:30 +0100 (CET) Received: from 115.134.209.235 (SquirrelMail authenticated user niyi); by iglu.cz with HTTP; Sat, 14 Nov 2009 06:58:30 +0100 (CET) Message-ID: <1300.115.134.209.235.1258178310.squirrel@115.134.209.235> Date: Sat, 14 Nov 2009 06:58:30 +0100 (CET) Subject: HOW ARE YOU From: "ALBERTCHIU" <albertchiu2@sify.com> Reply-To: fzlksm@gmail.com User-Agent: SquirrelMail/1.4.3a X-Mailer: SquirrelMail/1.4.3a MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain;charset=iso-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 (Normal) Importance: Normal To: undisclosed-recipients:;
DEAR,
I'm happy to inform you about my success in getting those funds transferred under the cooperation of a new partner from U.K ENGLAND. Presently I'm in U.K ENGLAND, for investment projects with my own share of the total sum. meanwhile, i didn't forget your past efforts and attempts to assist me in transferring those funds despite that it failed us some how.
Now contact my Bank Officer MR FAZIL UMAIR in Malaysia for your $2 million united state dollar, his information is below:
Contact him now. MR FAZIL UMAIR, fzlksm@gmail.com +6017 235-3951
Ask him to transfer the deposited fund of USD$2 million (two million united state dollars) which i kept for your compensation for all the past efforts and attempts to assist me in this matter.
Contact him with your contact email address and ask him wire the fund into your bank account by wire transfer. I appreciated your efforts at that time very much. so feel free and get in touch with MR FAZIL UMAIR and instruct him to wire transfer the amount to you.
Please do let me know immediately you receive it so that we can share the joy after all the sufferings at that time. in the moment, I'm very busy here because of the investment projects which me and the new partner are having at hand, finally, remember that I had forwarded instruction to MR FAZIL UMAIR on your behalf to receive that money, so feel free to get in touch with him without any delay.
Yours Faithfully. Barrister Albert |
| Autor: pepo |
Neděle 18. 10. 2009, 6:36:24 |
| kto nahraje program do AT89C52 |
| Autor: sahib uživatel |
Čtvrtek 10. 9. 2009, 10:54:07 |
Co se spamu tyce, casta taktika lidi (dnes asi spis programu) rozesilajicich spam je najit si verejne pristupny server, umoznujici se pripojit na port 23 (telnet) [napriklad] a pote odeslou libovolny pocet mailu s libovolnym uziv. jmenem pred domenou. Je tedy mozne, ze na serveru je toto povoleno? Nerekl bych, ale nevim. Casto se tato sluzba nastavi jako vychozi nastaveni lecktereho serveru. Toto neni zadna narazka, pokud by si to nekdo myslel |
| Autor: veronika |
Neděle 23. 8. 2009, 12:13:34 |
| Chci se zeptat zda na mych strankach bude reklama |
| Autor: anonym |
Úterý 18. 8. 2009, 22:46:10 |
| Ano, z tohoto serveru jsou opravdu rozesilany mraky spamu, viz http://www.pastebin.cz/21964 . Pokud byste potrebovali poradit pri studiu problematiky emailove komunikace, rad poradim. |
|